Our 2nd Senior Graduation Project “Love Kills” made its premiere!

Our 2nd Senior Graduation Project “Love Kills”, directed by Işıl Kasapoğlu, premiered on Thursday night at Bilkent University Theatre Department. We thank our audiences and congratulate our senior students.

The play will be performed at Bilkent FMPA Main Stage on March 22 & 28, April 4, 18 & 25 and May 2 at 20:00. Tickets are available at bilet.bilkent.edu.tr

Written by: Vladimir Volkoff
Directed by: Işıl Kasapoğlu
Translated by: Olcay Poyraz
Adapted by: Senior Class
Assistant Director – Guest Actor: Berkay Şekerci
Set Design: Özlem Gezgin
Light Design: Yılmaz Ertekin
Costume Design: Gökçe Şener
Sound Design: Arda Bayram
Actors: Aslı Bilge, Orkan Aydın, Yağmur Şen, Ayşe Yağmur Başak, Elif Özkara, Berfin Tosuner, İlker Şengül
Technical Assistant: Akın Çalışkan
Technical Team: Elizan Keskin, Azra Ceylin Okur, Sait Yiğit Metin, Işık Kazancıoğlu, Mustafa Salih Altay
Photographs, Poster Design and Media Relations: Ayça Eren

//

Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü son sınıf öğrencilerimizin ikinci mezuniyet oyunu, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği “Aşk Öldürür”ün prömiyeri dün akșam gerçekleşti.  Katılan tüm seyircilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz.

Oyun, Bilkent MSSF Ana Sahnede 22 ve 28 Mart, 4,18 ve 25 Nisan ve 2 Mayıs tarihlerinde, saat 20.00’de sahnelenecek. Oyunumuzun biletlerine bilet.bilkent.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Yazan: Vladimir Volkoff
Yöneten: Işıl Kasapoğlu
Fransızca’dan Çeviren: Olcay Poyraz
Uyarlayan: Lisans 4