6 OTEL

Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Tiyatro Bölümü, 3.Sınıflar Projesi (2018-2019)
Bilkent University, Faculty of Music and Performing Arts, Performing Arts Department, Junior Project (2018-2019)

Düyanın çeşitli yerlerinde 6 otel odasında geçen insan hikayeleri.Biz bunlardan 4’ünü sizin için çalıştık. Güncel olanın anlamı istilası. insan ilişkilerinde ki iletişimsizlik ve önyargılar bu dünyanın çeşitli otel odalarında karşılaşan farklı insanlar.Ve yaşadıkları sosyal koşullara olan etkileri ve önyargıları nasıl aşamadıkları ya da aştıkları. Bütün bunlar konumuz.İnsanların büyük şeyler yapmasını sağlayan tek şey tutkularıdır.Büyük tutkular eğer bir insanın hayatında tutku yoksa bekler, yanlızca bekler.