SENIOR CLASS OF 2022 / 2022 YILI MEZUNİYET SINIFI

DOĞUŞ BİLGİN

1995 yılında Ankara’da doğdu. 2013 senesinde liseden mezun oldu. Izmir Ekonomi Üniversitesin’de Sinema ve Dijital Medya bölümünde aradığını bulamayıp eğimini yarıda bıraktı. Ankara’ya dönüp günlük dizi setlerinde set işçiliği yaptı. Buralarda edindiği deneyimlerden sonra oyuncu olmak istediğine karar verdi. 2016 yılından beri ise Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde Tiyatro Bölümü’nde eğitimine devam ediyor.

Görev aldığı oyunlar:
Hamlet Makinesi (Yazan: Heiner Muller – Yöneten: Gökhan Bolcan)

Ağacın Hikayesi (Yazan: Ingegard Monthan – Yöneten: Gökhan Bolcan)

American Blues (Yazan: Tennessee Williams – Yöneten: Jason Hale)

Le Prénom (Yazan: Mathieu Delaporte ve Alexandre de la Patelliêre – Yöneten: Işıl Kasapoğlu)

EYŞAN DÖNMEZ

1998 yılında İzmir’de doğdu. Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda görev alan Eyşan Dönmez, 2016 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

Görev aldığı oyunlar:

Artiz Mektebi (Yazan: Müjdat Gezen, Yöneten: Ayşegül Aydın)
Güneş Çarkında Gölgeler (Yazan: William Shakespeare, Yöneten: Esra Tarhan)
Keşanlı Ali Destanı (Yazan: Haldun Taner, Yöneten: Hakan Taner Yıldırım)
Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü (Yazan: Dario Fo, Yöneten: Hakan Taner Yıldırım)
Başarımı Karılarıma Borçluyum (Yazan: Aziz Nesin, Yöneten: Hakan Taner Yıldırım)
Kafkas Tebeşir Dairesi (Yazan: Bertolt Brecht, Yöneten: Hakan Taner Yıldırım)
Hamlet Makinesi (Yazan: Heiner Müller, Yöneten: Gökhan Bolcan)

DOĞUKAN GÜLLÜPINAR

1996 yılında Ankara’da doğdu. 2015 yılında Liseden mezun oldu. Yine 2015 yılında Sadri Alışık Kültür Merkezinde ve Atak Sahne Sanatları Atölyesinde oyunculuk eğitimleri aldı.
2016 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

Görev aldığı oyunlar:
Hamlet Makinesi (Bilkent Tiyatro, Yazan: Heiner Müller, Yöneten: Gökhan Bolcan)
Düdüklüde Kıymalı Bamya (Sadri Alışık Kültür Merkezi, Yazan: Memet Baydur, Yöneten: Edip Tümerkan)

YAĞMUR ELİF SEBER

1999 tarihinde Ankara’da doğdu. Ortaokul yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde yaratıcı drama eğitimi aldı. 2012 senesinde Park Sanat Merkezi’nin düzenlediği Çizmeli Kedi müzikalinde başrol oyuncusu oldu. Lise yıllarında tiyatro topluluğuna katılarak çeşitli oyunlarda yer aldı. Liselerarası tiyatro festivalinde katıldığı oyun derece aldı. 2016 senesinde Erdal Beşikçioğlu ve Binnaz Dorkip’in seçmelerini düzenlediği Sır adlı müzikalin başrol oyuncusu seçildi. Üniversiteye hazırlık yıllarında Atak Sahne Sanatları Atölyesi’nde oyunculuk eğitimi aldı. 2017 yılında Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

Görev aldığı oyunlar:
Çizmeli Kedi Müzikali (Yöneten: Volkan Duru)
Sır Müzikali (Yazan: Şirin Aktemur Toprak ,Yöneten: Binnaz Dorkip)
Antigone ( Yazan: Sophokles, Yöneten: Arkaudscz Klaudszcnk)
Hamlet Makinesi (Yöneten: Gökhan Bolcan, Yazan: Heiner Müller)
6 Otel (Yazan: Israel Horovıtz, Yöneten: Hakan Çimenser)
Lefty’i Beklerken (Yazan: Clifford Odets, Yöneten: Jason Hale)

SEDA SOYSAL

1992 yılında Ankara’da doğdu. İlkokul ve lise yıllarında bazı oyunlarda yer aldı. 2007 yılında Çankaya Belediyesi Todam Gençlik Tiyatrosu’na katıldı. 2015 yılında Bilkent Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

Görev aldığı oyunlar:
Soyut Padişah (Todam Gençlik Tiyatrosu, Yazan: Ferhan Şensoy, Yöneten: Doğan Güneş)
Şahları da vururlar (Todam Gençlik Tiyatrosu, Yazan: Ferhan Şensoy, Yöneten: Doğan Güneş)
Hamlet Makinesi (Yazan: Heiner Müller, Yöneten: Gökhan Bolcan)