10. Bilkent Theatre Days start tomorrow!

🎭🎓We are very excited to host our 10th Annual Bilkent International University Theatre Festival from June 23rd to the 29th.

🔹 Our guest Turkish Universities include Ankara, Hacettepe, Istanbul Aydın, Istanbul State Conservatory, Istanbul Okan, Kocaeli, Maltepe, Mimar Sinan Fine Arts, Selçuk, Süleyman Demirel, and Zonguldak Bülent Ecevit Universities.

🔹Our international guest universities include Iran Alef University and Azerbaijan State University of Culture and Arts.

🔹You can view our festival program below.

📝📝

10. Bilkent Tiyatro Günleri

🎓🎭 Bilkent Uluslararası Üniversite Tiyatro Festivali bu yıl 23-29 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor.

🔹 Festivalimize Türkiye’den katılan üniversiteler arasında Ankara, Hacettepe, Istanbul Aydın, Istanbul Devlet Konservatuarı, Istanbul Okan, Kocaeli, Maltepe, Mimar Sinan Güzel Sanatlar, Selçuk, Süleyman Demirel ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bulunuyor.

🔹 Uluslararası misafirlerimiz arasında ise İran Alef Üniversitesi ve Azerbaycan Devlet Medeniyet ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bulunuyor.

🔹Festival programımız alttadır.